Renttak.nu är experter inom vår bransch, med flera års erfarenhet.

Funderar  ni på att rengöra, snygga till tak, fasader eller markytor?

Kontakta oss för en kostnadsfri professionell rådgivning av våra experter. Vi hjälper er hela vägen och hitta bästa lösningen för Er.

Ni behöver inte leta längre då vi är en perfekt samarbetspartner till er för taktvätt, fasadtvätt & markytor som gångar, garageuppfarter eller entréer.

Självklart kan ni använda er av ROT-avdrag. Vi erbjuder delbetalning genom Svea.

Helhetsleverantör av Fasad- & takskötsel men vi kan även erbjuda andra underhållsarbeten som tex målning via våra samarbetspartners.

Från ax till limpa. Vi tar hand om er fasad, tak och markytor.

Vi hjälper er att förenkla skötseln av er fastighet. En personlig kontakt oberoende om vad det gäller. Handlar det om att tvätta taket eller fasaden, kemning med grön-fri.

Vi kan måla om taket, fasaden eller garageuppfarten samt att vi hjälper er med att rengöra. Även klottersanering är vi behjälpliga med.

Gör en kostnadsfri offert
Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp.

Vi kommer överens om en tid för kostnadsfri takbesiktning eller fasadbesiktning där vår expert sedan kommer ut på besök. Vi lämnar därefter en offert med möjlighet att teckna på på plats digitalt. Givetvis möjlighet till ROT-avdrag för privatkunder. Efter att avtalet har godkänts bokas en tid för utförandet. Våra experter kommer på utsatt tid och utför behandlingen. Sedan får ni ett dokument på utfört arbete.

Prisvärd takbehandling

Högsta möjliga kvalite utlovas alltid

Flera års erfarenhet

Vi har flera års erfarenhet av profissionell takrengöring

Serviceinriktade

Vår personal sätter alltid dig som kund i fokus