Påväxt på sikt samlar fukt och smuts. Regn , snö och is stannar kvar längre på taket och leder i förlängningen till kortare livslängd. Sen är det ju snyggt med ett Rent Tak.

Vi lämnar 2 års garanti på att ny tillväxt ej kommer.

Underhåll eternit på fasad eller tak genom att tvätta bort mossa som kan hålla fukt och på sikt orsaka skador. Borste och vatten räcker oftast. Var försiktig med för hårdhänta metoder som kan göra att asbest frigörs. Högtryckstvätt rekommenderas ej. Vi på Renttak.nu skickar ut en expert för att avgöra vad ert tak rekommenderas.

Nej, medlet kan kännas irriterande för oss och djur om vi står i närheten av pågående arbete. Vi som arbetar med medlet använder skyddsglasögon och munskydd. Växter i direkt anslutning till en arbetad yta bör täckas över under behandlingen. Om man använder regnvatten för bevattning så bör man inte göra det de första månaderna efter behandling.

Laven sitter hårdare fast och behöver helt enkelt längre tid på sig för att försvinna… Men även om laven är svårare så försvinner den inom tre år efter behandling.

Nej, vi på Renttak tillhandahåller all utrustning. Det enda vi behöver är tillgång till vattenutkast och eluttag. Frigör gärna utrymmen där vi skall utföra arbetet så vi lätt kan komma till.

Du kan köpa medlet i en svagare koncentration själv i kemikalieaffären. Se till att få bort tillräckligt med mossa först. Tänk på att säkra dig på taket!! Det blir glatt och halt när man lägger på medlet. En livlina är att rekommendera.

Resultat kan ni i regel se dagen efter. Men alger har lättare för att försvinna snabbare än laven. Det varierar dock beroende på läge och väder.

Både ja och nej. Vi har en maskinpark som vi använder oss av i olika lägen. Men vi tvättar aldrig Rent Tak med högtryckstvättar mekaniskt.

Absolut! De flesta av våra kunder utnyttjar sitt Rot-avdrag för ett Rent Tak. Vi erbjuder även avbetalning via Svea Ekonomi.

Visst kan ni det.

Delbetala din faktura

I Renttak.nu samarbete med SVEA Ekonomi, gör vi det möjligt för dig att delbetala av de valda tjänsterna. Exempelvis för ett tak av 165 kvm kan du betala så lite som från 217 Kr i mån (Gäller 36 mån) Du kan självklart när som helst lösa hela betalningen eller amortera snabbare utan extra kostnad. Uppläggnings- och aviseringsavgift tillkommer men inga andra avgifter tas ut.

Vid frågor kontakta oss på Renttak.nu på tel: 0738 11 99 88

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp.

Vi kommer överens om en tid för kostnadsfri takbesiktning eller fasadbesiktning där vår expert sedan kommer ut på besök. Vi lämnar därefter en offert med möjlighet att teckna på på plats digitalt. Givetvis möjlighet till ROT-avdrag för privatkunder. Efter att avtalet har godkänts bokas en tid för utförandet. Våra experter kommer på utsatt tid och utför behandlingen. Sedan får ni ett dokument på utfört arbete.

Prisvärd takbehandling

Högsta möjliga kvalite utlovas alltid

Flera års erfarenhet

Vi har flera års erfarenhet av profissionell takrengöring

Serviceinriktade

Vår personal sätter alltid dig som kund i fokus