Taktvätt i Skåne

Taket är ditt hus viktigaste del, det skall tåla alla tänkbara väder men självklart även se snyggt ut. Det är därför viktigt att underhålla taket på bästa möjliga sätt.

Beroende på vilket resultat man vill ha och hur snabbt resultatet ska visa sig, finns det mekanisk taktvätt som ett alternativ. Rekommenderas på icke-micro porösa ytor så som Plåt-Tak eller hög-glaserade Pannor.

Vi utför det även på micro porösa Tak, så som Taktegel. Men rekommenderar ej till ytbelagda Betongpannor eller Sanda-pannor.

Ett välskött tak håller dubbelt så länge!

Boka en tid för en kostnadsfri takbesiktning via formuläret här nedan, därefter så kommer en av våra experter ut och gör en bedömning av ditt tak!

Renttak.nu Grön-Fri Taktvätt i Skåne

Vi utför Taktvätt i Skåne för att motverka Mikrobiologisk Påväxt så som Alger, Lav, Mögel och Mossa. Vi är auktoriserade Grön-Fri entreprenörer med lång erfarenhet i branschen.

Vid behandling med GRÖN-FRI dör den påväxten man har på ytan omgående. På väder utsatta ytor speciellt tak, spolar regnet med tiden bort resterna av behandlingen utan att ytan behöver bearbetas i efterhand. GRÖN-FRI har en förebyggande effekt eftersom näringsämnen på ytan neutraliseras. På tak tar det generellt upp till 5 år innan en ny påväxt kan komma tillbaka. Ibland kan det på utsatta och skuggiga ytor komma tillbaka lite tidigare. GRÖN-FRI Proffs är biologiskt nedbrytbart och påverkar inga byggnadsmaterial negativt.

HemRentTak.nu är en auktoriserad GRÖN-FRI entreprenör. Vi arbetar i hela Skåne.

GRÖN-FRI PROFFS

Vid behandling med Grön-Fri dör den påväxten man har på taket omgående.

På väderutsatta ytor speciellt tak, spolar regnet med tiden bort resterna av behandlingen utan att ytan behöver bearbetas i efterhand. Grön-Fri har en förebyggande effekt eftersom näringsämnen på ytan neutraliseras.

På tak tar det generellt upp till 5 år innan en ny påväxt kan komma tillbaka. Ibland kan det på utsatta och skuggiga ytor komma tillbaka lite tidigare. Grön-Fri Proffs är biologiskt nedbrytbart och påverkar inga byggnadsmaterial negativt.

Rent Tak är en auktoriserad GRÖN-FRI entreprenör.

Renttak.nu Tegelpannor Grön-Fri
Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp.

Vi kommer överens om en tid för kostnadsfri takbesiktning eller fasadbesiktning där vår expert sedan kommer ut på besök. Vi lämnar därefter en offert med möjlighet att teckna på på plats digitalt. Givetvis möjlighet till ROT-avdrag för privatkunder. Efter att avtalet har godkänts bokas en tid för utförandet. Våra experter kommer på utsatt tid och utför behandlingen. Sedan får ni ett dokument på utfört arbete.

Prisvärd takbehandling

Högsta möjliga kvalite utlovas alltid

Flera års erfarenhet

Vi har flera års erfarenhet av profissionell takrengöring

Serviceinriktade

Vår personal sätter alltid dig som kund i fokus