Auktoriserad Grön-Fri entrepenör Skåne

Experter på takrengöring, borttagning och behandling av lav och mossa på tak, fasad eller markytor. Renttak.nu är auktoriserad Grön-Fri entreprenör i Skåne.

Vi utför taktvätt, och fasadtvätt till

  • privatpersoner
  • företag
  • bostadsrättsföreningar (BRF)
  • fastighetsbolag

i Skåne.

Trelleborg, Malmö, Lund, Sjöbo, Ystad, Tommelilla mfl.

Auktoriserad Grön-Fri entreprenör i Skåne

GRÖN-FRI PROFFS

Vid behandling med Grön-Fri dör den påväxten man har på taket omgående. På väderutsatta ytor speciellt tak, spolar regnet med tiden bort resterna av behandlingen utan att ytan behöver bearbetas i efterhand. Grön-Fri har en förebyggande effekt eftersom näringsämnen på ytan neutraliseras. På tak tar det generellt upp till 5 år innan en ny påväxt kan komma tillbaka. Ibland kan det på utsatta och skuggiga ytor komma tillbaka lite tidigare. Grön-Fri Proffs är biologiskt nedbrytbart och påverkar inga byggnadsmaterial negativt.

Auktoriserad Grön-Fri entreprenör i Skåne

Renttak.nu

E&E Sverige AB
Lugna gatan 31
211 59 Malmö
+46 73-528 20 90
info@renttak.nu
Orgnr: 559336-4457

Malmö Renttak.nu
Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp.

Vi kommer överens om en tid för kostnadsfri takbesiktning eller fasadbesiktning där vår expert sedan kommer ut på besök. Vi lämnar därefter en offert med möjlighet att teckna på på plats digitalt. Givetvis möjlighet till ROT-avdrag för privatkunder. Efter att avtalet har godkänts bokas en tid för utförandet. Våra experter kommer på utsatt tid och utför behandlingen. Sedan får ni ett dokument på utfört arbete.

Prisvärd takbehandling

Högsta möjliga kvalite utlovas alltid

Flera års erfarenhet

Vi har flera års erfarenhet av profissionell takrengöring

Serviceinriktade

Vår personal sätter alltid dig som kund i fokus