Fasadtvätt

Något av det svåraste att få bort från stenplattor är Laven. Laven är en slags vitgrå fläck eller svamp som trivs väldigt bra på trädgårdens marksten.

För att få bort dessa angrepp krävs det att tänka långsiktigt och ha lite tålamod. Med vår bekämpning dör laven och försvinner själv på sikt. Oftast vill man ha ett snabbare resultat och då är mekanisk tvätt att föredra.

Efterbehandling läggs på för att ta bort näringsämnena för laven. Laven kommer då inte tillbaka de följande 4-5 åren.

Vi utför markstenstvätt i Skåne för att motverka Mikrobiologisk Påväxt så som Alger, Lav, Mögel och Mossa.

Vi är auktoriserade Grön-Fri entreprenörer med lång erfarenhet i branschen.

Vid behandling med GRÖN-FRI dör den påväxten man har på ytan omgående. På väder utsatta ytor speciellt tak, spolar regnet med tiden bort resterna av behandlingen utan att ytan behöver bearbetas i efterhand.

GRÖN-FRI har en förebyggande effekt eftersom näringsämnen på ytan neutraliseras. Efter en behandling med Grön-Fri tar det generellt upp till 5 år innan en ny påväxt kan komma tillbaka. Ibland kan det på utsatta och skuggiga ytor komma tillbaka lite tidigare.

GRÖN-FRI Proffs är biologiskt nedbrytbart och påverkar inga byggnadsmaterial negativt.

RentTak.nu är en auktoriserad GRÖN-FRI entreprenör. Vi arbetar i hela Skåne.

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp.

Vi kommer överens om en tid för kostnadsfri takbesiktning eller fasadbesiktning där vår expert sedan kommer ut på besök. Vi lämnar därefter en offert med möjlighet att teckna på på plats digitalt. Givetvis möjlighet till ROT-avdrag för privatkunder. Efter att avtalet har godkänts bokas en tid för utförandet. Våra experter kommer på utsatt tid och utför behandlingen. Sedan får ni ett dokument på utfört arbete.

Prisvärd takbehandling

Högsta möjliga kvalite utlovas alltid

Flera års erfarenhet

Vi har flera års erfarenhet av profissionell takrengöring

Serviceinriktade

Vår personal sätter alltid dig som kund i fokus