Fasadtvätt

En ren fasad gör stor skillnad. Det  kvittar om det gäller det privata hemmet eller företaget. Är det rent ser det trevligare ut samt att fasaden håller mycket längre. Det är därför viktigt att underhålla fasaden på bästa möjliga sätt.
Vi utför Fasadtvätt mekaniskt. Vi använder oss av en maskinpark med tvättar och borstar för att inte påverka fasadens yta negativt. Våra rengöringsmedel är Biologiskt Nedbrytbara och påverkar inte omkringliggande Miljö.

Utför man på Kemning mot Alger och Lav i kombination får man ett längre Hållbart resultat. (Rekommenderas)

En välskött fasad håller  längre och ser bättre ut! Boka en tid för en kostnadsfri takbesiktning via formuläret här nedan, därefter så kommer en av våra experter ut och gör en bedömning av din fasad!

Betongpannor Grön-Fri

Vi utför Fasadtvätt för att motverka Mikrobiologisk Påväxt så som Alger, Lav, Mögel och Mossa.

Vårt klimat är gynnsamt för den Mikrobiologiska Påväxten. Påväxten befästs oftast på:

  • Hustak
  • Fasader
  • Trätrall
  • Marksten

Vi arbetar i hela Skåne.

GRÖN-FRI PROFFS Vid behandling med Grön-Fri dör den påväxten man har på taket omgående. På väderutsatta ytor speciellt tak, spolar regnet med tiden bort resterna av behandlingen utan att ytan behöver bearbetas i efterhand.

Grön-Fri har en förebyggande effekt eftersom näringsämnen på ytan neutraliseras. På tak tar det generellt upp till 5 år innan en ny påväxt kan komma tillbaka. Ibland kan det på utsatta och skuggiga ytor komma tillbaka lite tidigare. Grön-Fri Proffs är biologiskt nedbrytbart och påverkar inga byggnadsmaterial negativt.

RentTak.nu är en auktoriserad GRÖN-FRI entreprenör.

Renttak.nu Tegelpannor Grön-Fri
Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp.

Vi kommer överens om en tid för kostnadsfri takbesiktning eller fasadbesiktning där vår expert sedan kommer ut på besök. Vi lämnar därefter en offert med möjlighet att teckna på på plats digitalt. Givetvis möjlighet till ROT-avdrag för privatkunder. Efter att avtalet har godkänts bokas en tid för utförandet. Våra experter kommer på utsatt tid och utför behandlingen. Sedan får ni ett dokument på utfört arbete.

Prisvärd takbehandling

Högsta möjliga kvalite utlovas alltid

Flera års erfarenhet

Vi har flera års erfarenhet av profissionell takrengöring

Serviceinriktade

Vår personal sätter alltid dig som kund i fokus