Algbekämpning Lav Mossa i Skåne

Vårt klimat är gynnsamt för den Mikrobiologiska Påväxten.
Påväxten befästs oftast på:

  • Hustak
  • Fasader
  • Trätrall
  • Marksten

Ni känner säkert igen er när vi säger att ”Uppfarten ser så Smutsig ut, den ser inte alls ut som när den var Nylagd”. Algbekämpning Lav Mossa i Skåne

RentTak.nu Bekämpar Påväxten med Biologiskt Nedbrytbara produkter, som inte skadar Miljön.

Boka en tid för en kostnadsfri besiktning via formuläret här nedan, därefter så kommer en av våra experter ut och gör en bedömning.

Algbekämpning Lav Mossa i Skåne

Vi utför tjänster för att motverka Mikrobiologisk Påväxt så som Alger, Lav, Mögel och Mossa. Vi är auktoriserade Grön-Fri entreprenörer med lång erfarenhet i branschen.

Vid behandling med GRÖN-FRI dör den påväxten man har på ytan omgående. På väder utsatta ytor speciellt tak, spolar regnet med tiden bort resterna av behandlingen utan att ytan behöver bearbetas i efterhand. GRÖN-FRI har en förebyggande effekt eftersom näringsämnen på ytan neutraliseras. På tak tar det generellt upp till 5 år innan en ny påväxt kan komma tillbaka. Ibland kan det på utsatta och skuggiga ytor komma tillbaka lite tidigare.

GRÖN-FRI Proffs är biologiskt nedbrytbart och påverkar inga byggnadsmaterial negativt. RentTak.nu är en auktoriserad GRÖN-FRI entreprenör. Vi arbetar i hela Skåne.

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp.

Vi kommer överens om en tid för kostnadsfri takbesiktning eller fasadbesiktning där vår expert sedan kommer ut på besök. Vi lämnar därefter en offert med möjlighet att teckna på på plats digitalt. Givetvis möjlighet till ROT-avdrag för privatkunder. Efter att avtalet har godkänts bokas en tid för utförandet. Våra experter kommer på utsatt tid och utför behandlingen. Sedan får ni ett dokument på utfört arbete.

Prisvärd takbehandling

Högsta möjliga kvalite utlovas alltid

Flera års erfarenhet

Vi har flera års erfarenhet av profissionell takrengöring

Serviceinriktade

Vår personal sätter alltid dig som kund i fokus